Lody rzemieślnicze
We własnym zakresie produkujemy lody rzemieślnicze w bogatej palecie smaków, które łączymy w niepowtarzalne kompozycje, trafiające w gusta zarówno osób preferujących słodycze, jak i tych, którzy wolą wytrawne potrawy.
Nasz SMAK FIRMOWY - lody Słodka Fanaberia zyskały wyróżnienie w konkursie Smak Roku na XVI Festiwalu Smaku w Grucznie.
W sezonie 2024 znajdziecie nas w następujących lokalizacjach:
- Rynek w Starym Fordonie
- Nabrzeże Wisły w Starym Fordonie
- ul. Twardzickiego 1 (Polo Market w Fordonie)
- ul. Krommera 11 (Orlik w Fordonie, obok Pływalni Aqua Fordon)
- Plaża WOPR w Borównie
Przystanek Lody
Jesteśmy właścicielem marki Przystanek Lody. Prowadzimy sprzedaż naszych wyrobów zarówno klientom indywidualnym, jak również hurtową.
Jeżeli:
- Posiadasz lokal lub pojazd, w którym chciałbyś sprzedawać lody.
- Dysponujesz miejscem, w którym możemy ustawić jedną z naszych przyczep
- E-mail: biuro@slodkafanaberia.pl
- Tel.: 577 310 229
Praca!!!
Poszukujemy pracowników na stanowisko SPRZEDAWCA LODÓW. Jeżeli chcesz dołączyć do naszego zespołu to wypełnij formularz poniżej. Zostań jednym z nas!
Jak wygląda praca?
Będziesz odpowiedzialny za obsługę naszych Klientów na najwyższym poziomie (miłej, sprawnej i profesjonalnej), utrzymanie czystości w punkcie sprzedaży oraz godne reprezentowanie marki Słodka Fanaberia..
Będziesz odpowiedzialny za obsługę naszych Klientów na najwyższym poziomie (miłej, sprawnej i profesjonalnej), utrzymanie czystości w punkcie sprzedaży oraz godne reprezentowanie marki Słodka Fanaberia..
Co oferujemy?
- przyjazną atmosferę
- pracę sezonową w okresie kwiecień - wrzesień, idealna dla UCZNIÓW, STUDENTÓW, EMERYTÓW pracę jedno- lub dwuzmianową
- terminowe wypłaty wynagrodzeń
- indywidualne podejście do pracownika
- dość elastyczne dni pracy - na podstawie miesięcznego grafiku
- pracę miłą, lekką i przyjemną :)
Co zyskujesz decydując się na współpracę z nami?
- dni i godziny pracy dopasowane do Twoich potrzeb i możliwości
- możliwość jedzenia lodów w pracy
- pracę w miłej i przyjaznej atmosferze.
- szkolenie na stanowisku pracy
- możliwość przedłużenia dalszej współpracy poza sezonem, np. przy produkcji i sprzedaży zamówień świątecznych itp.
- zniżki pracownicze.
Czego oczekujemy?
- odpowiedzialności
- dokładności i sumienności
- punktualności
- umiejętności optymalnej organizacji własnej pracy
- zaangażowania
- dyspozycyjności w wymiarze co najmniej 1/2 etatu (od kwietnia do września)
- dbania o nienaganny ubiór oraz porządek w miejscu pracy i jego bezpośrednim otoczeniu
- statusu ucznia lub studenta
- książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych
- Dyspozycyjności w wymiarze 3/4 etatu lub więcej od kwietnia do wrześniaUśmiechu oraz umiejętności zarażania nim innychZaangażowania i chęci do pracyChęci do nauki i ciągłego rozwojuZnajomości języków: polskiego oraz angielskiego na poziomie komunikatywnymGotowości do pracy w systemie zmianowym